SÆRTILBUD TIL ALLE LANDETS BIBLIOTEKER

Forskøn jeres bibliotek - og giv besøgende og ansatte 33 fantastiske
oplevelsermed dansk poesi i stort og smukt format. Hver dag. Året rundt.

Allerede nu pryder poesiplakater fra Poesiplakater.dk en lang række folke- og skolebiblioteker i hele landet, og for at gøre dansk poesi i stort og smukt format til en daglig oplevelse for endnu flere børn, unge og voksne har vi besluttet os for at skrue et ekstraordinært stærkt tilbud sammen til alle landets biblioteker. Vi har derfor sammensat en pakke bestående af 33 poesiplakater til en pris, der ligger markant under normalprisen.

Vi kan således tilbyde vores 33 mest populære poesiplakater
til en samlet pris på 3000,00 kr. (inkl. moms og fri levering).

Der er tale om en besparelse på mere end 8000 kr. i forhold til normalprisen. De 33 poesiplakater (str. 50x70 cm), der indgår i tilbuddet, kan ses i menuen "Mest populære" her på hjemmesiden.

Vores poesiplakater tilbyder inspirerende og anderledes møder med stor dansk poesi, og digte på smukt designede plakater indbyder til fælles lit­te­ratur- og læse­oplevelser og fremkalder helt natur-ligt læselyst, refleksion og samtale. Dermed er poesi­pla­ka­terne med til at frisætte poesien og poesi-oplevelsen: Alle kan være med, og alle er inviteret. 

Plakaternes stærke og ori­gi­nale visuelle udtryk bidrager væsent­ligt til at væk­ke nysgerrighed og appetit på litteratur – og ingen kan se sig fri for at gå på opdagelse i plakater og poesi!

Vi håber, at I er parate til at lade stor og smuk poesi indtage jeres bibliotek - og jeres hverdag.

Klik på linket "33 mest populære plakater"
nederst på siden for at komme til vores webshop.