SÆRTILBUD TIL ALLE LANDETS GYMNASIER

Forskøn jeres gymnasium - og giv elever og ansatte 33 fantastiske oplevelser
med dansk poesi i stort og smukt format. Hver dag. Året rundt.

Allerede nu pryder poesiplakater fra Poesiplakater.dk en lang række gymnasier i hele landet, og for at gøre dansk poesi i stort og smukt format til en daglig oplevelse for endnu flere gymnasieelever (og deres undervisere) har vi besluttet os for at skrue et ekstraordinært stærkt tilbud sammen til alle landets gymnasier. Vi har derfor sammensat en pakke bestående af 33 poesiplakater til en pris, der ligger markant under normalprisen.

Vi kan således tilbyde vores 33 mest populære poesiplakater
til en samlet pris på 3000,00 kr. (inkl. moms og fri levering).

Der er tale om en besparelse på mere end 8000 kr. i forhold til normalprisen. De 33 poesiplakater (str. 50x70 cm), der indgår i tilbuddet, kan ses i menuen "Mest populære" her på hjemmesiden.

Vores poesiplakater tilbyder inspirerende og anderledes møder med stor dansk poesi, og digte på smukt designede plakater har et enormt potentiale som tværæstetiske indslag i undervisningen. Poesiplakater indbyder til fælles lit­te­ratur- og læse­oplevelser og fremkalder helt naturligt læselyst, refleksion og samtale. Dermed er poesi­pla­ka­terne med til at frisætte poesien og poesioplevelsen: Alle kan være med, og alle er inviteret.

Plakaternes stærke og ori­gi­nale visuelle udtryk bidrager væsent­ligt til at væk­ke nysgerrighed og appetit på litteratur – og ingen kan se sig fri for at gå på opdagelse i plakater og poesi!

Vi håber, at I er parate til at lade stor og smuk poesi indtage jeres gymnasium - og jeres hverdag.

Klik på linket "33 mest populære plakater"
nederst på siden for at komme til vores webshop.