SÆRTILBUD TIL ALLE LANDETS HØJSKOLER

Forskøn jeres højskole - og giv elever og ansatte 33 fantastiske oplevelser
med dansk poesi i stort og smukt format. Hver dag. Året rundt.

Allerede nu pryder poesiplakater fra Poesiplakater.dk en række højskoler i hele landet, og for at gøre dansk poesi i stort og smukt format til en daglig oplevelse for endnu flere litteratur-, kultur- og kunstinteresserede mennesker har vi besluttet os for at skrue et ekstraordinært stærkt tilbud sammen til alle landets højskoler. Vi har derfor sammensat en pakke bestående af 33 poesiplakater til en pris, der ligger markant under normalprisen.

Vi kan således tilbyde vores 33 mest populære poesiplakater
til en samlet pris på 3.000,00 kr. (inkl. moms og fri levering).

Der er tale om en besparelse på mere end 8.000 kr. i forhold til normalprisen. De 33 poesiplakater (str. 50x70 cm), der indgår i tilbuddet, kan ses i menuen "Mest populære" her på hjemmesiden.

Vores poesiplakater tilbyder inspirerende og anderledes møder med stor dansk poesi. Poesiplakater indbyder til fælles lit­te­ratur- og læse­oplevelser og fremkalder helt naturligt læselyst, refleksion og samtale. Dermed er poesi­pla­ka­terne med til at frisætte poesien og poesioplevelsen: Alle kan være med, og alle er inviteret. Plakaternes stærke og ori­gi­nale visuelle udtryk, skabt af grafikere og grafiske designere i ind- og udland, bidrager væsent­ligt til at væk­ke nysgerrighed og appetit på litteratur!

Vi håber, at I er parate til at lade stor og smuk poesi indtage jeres højskole - og jeres hverdag.

Klik på linket "33 mest populære plakater"
nederst på siden for at komme til vores webshop.