Cart 0

 

OM POESIPLAKATER.DK

Poesiplakater.dk aktualiserer poetiske mesterværker og oversete lyriske perler fra dansk litteraturs skatkammer. Poesiplakaterne er designet af det grafiske bureau Ehrhorn Hummerston, der har hjemme på Gråbrødretorv i hjertet af København. Alle plakater med digte af nulevende eller nyligt afdøde forfattere er godkendt af forfatteren eller dennes arvinger.

 

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel til Poesiplakater.dk, er du velkommen til at kontakte os på info@poesiplakater.dk. Vi tager også meget gerne imod ideer og forslag til digte, der fortjener en plads på en poesiplakat.

 

HANDELSBETINGELSER

— Gældende fra d. 1. november 2016 —

Levering
Vi leverer inden for 5-7 hverdage i Danmark. Dog kan der i webshoppen, betales ekstra, hvis levering førstkommende hverdag ønskes. Vi sender med PostNord. Levering til tiden forudsætter, at PostNord overholder dag-til-dag-levering. Kommer en pakke retur til Poesiplakater.dk pga. fejl i adresse/forkert oplyst adresse, opkræver vi 49 kr. i fragt og administrationsgebyr for at skulle fremsende ordren igen. Også selvom ordren er leveret fragtfrit. Ved forsendelse til udlandet, kontakt os venligst for en aftale (info@poesiplakater.dk).

Gratis levering
Ved køb af to plakater eller flere, får du fri forsendelse uanset pris. Der er ligeledes gratis levering af postkort.

Betalingsmuligheder
Hos Poesiplakater.dk kan du betale med følgende kort:
    Dankort
    VISA/dankort
    VISA Electron
    Mastercard

Betalingen bliver naturligvis først trukket fra din konto, når varen afsendes. Det er ikke muligt at trække større beløb fra kundens konto, end det der er godkendt på ordrebekræftelsen. Alle varer er angivet i DKK og er inkl. 25 % moms.

Bankoverførsel
Du kan nemt betale via bankoverførsel. Det kan gøres til følgende konto i Arbejdernes Landsbank:
reg.nr.: 5301 – kontonr.: 0000357697

Ved betaling via bankoverførsel skal beløbet være os i hænde senest 3 hverdage efter bestilling, ellers slettes ordren. Notér venligst ordrenummeret i emnelinjen, og send os en mail på info@poesiplakater.dk, når beløbet er overført. 

Reklamationsret
Du har som forbruger 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du kan få varen ombyttet eller pengene retur. 

Er varen defekt ved din modtagelse, skal der reklameres inden 48 timer. Ved reklamationer betaler Poesiplakater.dk naturligvis omkostningerne, når varen sendes retur i sikker emballage. 

Vi anbefaler, at en eventuel returnering af købt produkt sker med GLS eller Post Danmark som pakkepost, så du kan spore pakken. Det er din sikkerhed for, at pakken når sikkert frem til Poesiplakater.dk. Ansvaret for pakken er dit, indtil vi har modtaget den.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Vi refunderer altid til den konto, der er tilknyttet det betalingskort, som blev anvendt ved købet.

Reklamation, returnering & ombytning
Er der fejl, eller ønsker du blot at ombytte en vare, så kontakt os altid inden returnering af varen:
E-mail: info@poesiplakater.dk
Adr.: Poesiplakater.dk, Gråbrødretorv 6-8, 1154 København K

Returnering af varer skal ske til ovennævnte adresse.

Returret/ombytning
Vi tilbyder dig altid 14 dages fuld returret. Dette gælder, hvis varen er i samme stand som ved modtagelsen. Når varen er hos os og godkendt, kan du enten få varen ombyttet eller overført købsprisen til din konto. Omkostninger ifm. ombytning sker for kundens egen regning. Porto for genforsendelse bedes indsat på reg.nr.: 5301 – kontonr.: 0000357697. Vi sender en e-mail med beløbet forinden. 

Vi har ikke fri retur- og ombytningsret.

Hvis du ikke henter din bestilling på posthuset, et postafhentningssted eller i en pakke-shop inden for afhentningsfristens udløb, får vi pakken retur. I sådanne tilfælde opkræver vi et fragt- og ekspeditionsgebyr på 49 kr., hvilket vi fratrækker dit returbeløb. Ønsker du at købe varen igen, skal du lave en ny bestilling. Samme vilkår gælder, hvis du har indtastet forkert leveringsadresse på din bestilling. 

Er der af en eller anden grund sket en fejl eller mangel i leveringen, så kontakt os straks på info@poesiplakater.dk, og vi vil med det samme rette op på fejlen. Gem venligst emballagen, hvis der er tegn på brud.