SÆRTILBUD TIL ALLE LANDETS SKOLER OG GYMNASIER

Forskøn jeres skole eller gymnasium - og giv elever og ansatte 33 fantastiske
oplevelser med dansk poesi i stort og smukt format. Hver dag. Året rundt.

Allerede nu pryder poesiplakater fra Poesiplakater.dk en lang række skoler og gymnasier i hele lan-det, og for at gøre dansk poesi i stort og smukt format til en daglig oplevelse for endnu flere børn og unge (og deres undervisere) har vi besluttet os for at skrue et ekstraordinært stærkt tilbud sammen til alle landets skoler og gymnasier.

Vi har derfor sammensat en pakke bestående af vores 33 mest populære poesiplakater, som sælges samlet til en pris, der ligger langt under normalprisen. De 33 plakater (str. 50x70 cm) kan ses i menuen "Mest populære" her på hjemmesiden.

Vores poesiplakater tilbyder inspirerende og anderledes møder med stor dansk poesi, og digte på smukt designede plakater har et enormt potentiale som tværæstetiske og tværfaglige indslag i undervisningen. Poesiplakater indbyder til fælles lit­te­ratur- og læse­oplevelser og fremkalder helt naturligt læselyst, refleksion og samtale. Dermed er poesi­pla­ka­terne med til at frisætte poesien og poesioplevelsen: Alle kan være med, og alle er inviteret.

Plakaternes stærke og ori­gi­nale visuelle udtryk bidrager væsent­ligt til at væk­ke nysgerrighed og appetit på litteratur – og ingen kan se sig fri for at gå på opdagelse i plakater og poesi!

Vi håber, I er parate til at lade stor og smuk poesi
indtage jeres verden - og jeres hverdag!

Skriv til redaktør Lars Green Dall på info@poesiplakater.dk og hør mere om vores stærke særtilbud til alle landets skoler og gymnasier.